Splitsko-dalmatinska županija je povukla najviše sredstava u sklopu projekta “Zaželi”, a danas su u Splitu uručeni ugovori za 23 projekta koji uključuju 530 zaposlenih žena i 3000 korisnika.
Vrijednost ovih ugovora je preko 47 milijuna kuna.
Drago mi je da je naš angažman Splitsko-dalmatinske županije prepoznao i ministar rada, mirovinskog sustava i socijalne politike Josip Aladrović. Istaknuo je kako je Splitsko-dalmatinska županija jedan od kvalitetnijih prevoditelja projekta, a to se odnosi i na jedinice lokalne samouprave i udruge.
Dopredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved također je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ovih ugovora. Iznimno ga raduje činjenica da program pokriva cijelu županiju. To je pokazatelj ozbiljnog i ustrajnog pristupa u zapošljavanju osoba sa slabijim mogućnostima zapošljavanja.

Sretan sam i ponosan što je rad Splitsko-dalmatinske županije i mene kao župana na ovom projektu prepoznat. Hvala Vladi Republike Hrvatske i ministru Aladroviću što su nastavile s provođenjem ovog važnog projekta, za kojega sam se i osobno zalagao.